Re-integratiebegeleiding


Beeldenwerk helpt particulieren bij het zoeken naar werk (re-integratie) bij de volgende situaties:

  • Vanuit een WW- of bijstandsituatie
  • Vanwege (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid (WAO/WIA/Wajong)

Beeldenwerk hecht er veel belang aan dat je uiteindelijk op een plek terecht komt die bij jou past en waar je tot je recht komt. Daarom is de werkwijze van Beeldenwerk er sterk op gericht om jouzelf te laten ontdekken waar je kracht ligt, wat jou motiveert en je zodoende de juiste eindbestemming te laten vinden.

Een intake duurt 1 a 1,5 uur. Indien het van beide kanten klikt maken we in onderling overleg afspraken over het aantal vervolgsessies, de inspanningsverplichting, de duur van elke sessie (doorgaans 1 à 2 uur) en de kosten. Een en ander is afhankelijk van je situatie en inkomsten. In het geval van een uitkeringssituatie zijn er mogelijkheden voor een IRO-budget via het UWV.

Wil je weten welke tarieven Beeldenwerk hanteert, kijk bij Beeldenwerk inhuren. Wil je meer weten? Download dan de brochure 'Maak werk van je talent' (PDF) over re-integratie (en outplacement)trajecten bij Beeldenwerk. Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak neem contact op met Janine Molier-Bloot.

Beeldenwerk
Janine Molier-Bloot
janine@beeldenwerk.nl
06 33 617 681
Admin Login