OpleidingTalent in Beeld

Beeldenwerk organiseert in samenwerking met Bound by Craft het programma 'Talent in Beeld'. Dit leertraject is speciaal voor mensen die hun talenten willen ontdekken én benutten. Met name voor mensen die geen opleiding hebben (noch momenteel volgen), al langere tijd werkloos zijn en niet goed weten wat bij hen past is dit leertraject zeer geschikt.

Met behulp van beeldende werkvormen (veelal textielbewerking) leren deelnemers waar ze goed in zijn, welke werkvelden en werkplekken bij hen passen en hoe ze drempels kunnen overwinnen. Ze bezoeken bedrijven, banenbeurzen en ondernemershuizen, organiseren exposities en presentaties. Ze leren vooral zelf aanpakken en werk te maken van hun talent. Zo geven ze vorm aan hun eigen toekomst op de arbeidsmarkt.

Spreekt dit je aan? Of ken jij mensen voor wie dit leertraject uitkomst biedt? Laat het ons weten! Meld je aan bij Janine Molier-Bloot via het contactformulier, of bij Annedien van der Veen via www.boundbycraft.nl. Wil je eerst meer weten? Kijk dan op www.boundbycraft.nl.

na de zomer 2015 (aug-september) start een nieuwe groep. We proberen met enige regelmaat mensen te laten instromen. Dus heb je interesse, neem dan contact met ons op!


Talentenbeurs 17 april 2015

Op vrijdag 17 april staat Beeldenwerk voor Bound By Craft op de Talentenbeurs. Je kunt dan ter plekke informatie opvragen over Talent in Beeld. Dus heb je vragen, kom dan zeker even langs. Bovendien zijn er ook andere stands, waar je allerlei informatie kunt krijgen over mogelijkheden als vrijwilliger, stages, werkmogelijkheden. Ook zijn er activeringsmogelijkheden via Creapalet, het andere bedrijf naarst Beeldenwerk, dat creatieve workshops kan verzorgen voor bijvoorbeeld buurtinitiatieven. Zie ook www.creapalet.nl


Locatie: Honingraat, Slotermeerlaan 103 A t/m K, 1063 JN Amsterdam

Tijd: 13.30 - 16:30 uur
Beeldenwerk
Janine Molier-Bloot
janine@beeldenwerk.nl
06 33 617 681
Admin Login